Verjaardag-Gids.be
Verjaardag-Gids.be
Verjaardag-Gids.be
Verjaardag-Gids.be
Verjaardag-Gids.be
Verjaardag-Gids.be

Wavekarting


Wavekarting® is een wereldwijde unieke outdoor motorwatersport activiteit waarbij je volledig zelf vaart, aan de Belgische kust.

Je zit zelf aan het stuur van een sportieve motorboot (5 meter lang met plaats voor 1 tot 3 personen, voortgestuwd door een hightech 40PK buitenboordmotor) en vaart over de golven van de Noordzee. Onze professionele instructeurs begeleiden je, vanop hun eigen veiligheidsboten, gedurende een onvergetelijke tocht voor de kust van Nieuwpoort.

Het varen wordt voorafgegaan door een veiligheids- en technische briefing en de boten zijn speciaal ontworpen zodat je, zonder enige ervaring, onmiddellijk sportief (indien gewenst) en veilig kan varen!

Jong of minder jong? Gezin, vriendengroep of met de collega's? Op zoek naar een unieke en onvergetelijke teambuilding, activiteit met de kids of vrijgezellen? Wavekarting is voor iedereen.

Aangezien je zelf vaart, bepaal je zelf je eigen tempo, snel kan, maar moet niet!

Voorkennis of ervaring is niet nodig, een vaarbewijs ook niet. De sensaties zijn vergelijkbaar met jetski maar met het voordeel dat je niet in het water kan vallen, de boot gemakkelijker te besturen is en dus veel veiliger dan jetski!

Je wordt dus ook niet nat ! Bij hogere golven gebeurt het dat we besprenkeld worden met wat zeewater en daarvoor lenen wij spatwaterdichte jassen en broeken uit die je over je eigen kleren kan aantrekken. Wel raden we aan om sportschoenen te voorzien dat mag nat worden zoals ook zonnecrème en zonnebril...

Wij zorgen ook nog voor een reddingsvest en, voornamelijk, voor een onvergetelijke belevenis op zee!

Speciale promotie voor particulieren via verjaardaggids:

Wavekarting Xplore Trio (3pers/boot) à 40€ pp (20% korting, normale prijs is 50€ pp).

Deze korting is ook van toepassing op onze cadeaubonnen ! Koop een cadeaubon met waarde van 50€ voor slechts 40€ of een cadeaubon van 150€ voor slechts 120€!

Deze korting is enkel geldig voor reservaties via website en met vermelding van promocode "VerjaardagTRIO2015"

Reserveer snel !

Contacteer ons